Branches

Interieurbouw

Ontwerpers en interieurbouw-bedrijven ontwikkelen vaak uniek meubilair. Regelmatig zijn deze complex, groot van omvang en divers in uitstraling. In veel gevallen is een exclusieve stoffering geëist. Busschers Interieur Stoffering beschikt over veel expertise en gaat graag met u in overleg om de stoffeertechnische mogelijkheden te bespreken. Geen uitdaging is ons te gek en we verkennen graag de grenzen van de mogelijkheden op het gebied van meubelstoffering.

Woon-zorgsector

Busschers Interieur Stoffering is zeer bekend in de woon-zorgsector en een specialist op het gebied van renovatie van interieuronderdelen als stoelen en tafels. Instellingen als ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen beschikken veelal over meubilair van zeer hoge kwaliteit. Als de stoffering van de stoelen is versleten, gedateerd of extreem vervuild, betekent dat nog niet dat de stoel is afgeschreven. Hergebruik kan dan de oplossing zijn. Daarbij levert herstofferen gemiddeld, vergeleken met nieuw meubilair, een besparing op van 60%. Busschers Interieur Stoffering beperkt zich niet alleen tot de stoffering maar kan ook het renoveren van tafels verzorgen, zoals een nieuw onderstel of opknapbeurt van het tafelblad. Busschers Interieur Stoffering heeft als service dat bij het ophalen van het te renoveren meubilair er kosteloos vervangende tafels en stoelen worden geleverd.

Horeca & Recreatie

In restaurants, cafe's en recreatieparken staat meubilair dat door een zeer divers publiek wordt gebruikt. Er wordt niet altijd even zachtzinnig mee omgegaan en moet daarom tegen een stootje kunnen. Daarbij is het wel van belang dat het interieur er sfeervol en verzorgd uit blijft zien. Het aanschaffen van nieuw meubilair kan een kostbare aangelegenheid zijn. Een alternatief is het herstofferen en renoveren van het bestaande meubilair. Busschers Interieur Stoffering beschikt over een uitgebreide collectie stoffen. De medewerkers kunnen deskundig advies geven over de diverse eigenschappen als vlam vertragend, slijtvastheid en onderhoud van stoffen. Belangrijke aspecten waardoor het meubilair voor lange tijd verzorgt en onderhoudsvriendelijk kan zijn.

Theater, Schouwburg en bioscoop

In het theater en de schouwburg is veelal vraag naar het herstellen van de stoffering, passend bij de totale ambiance. Met trots kan Busschers Interieur Stoffering vermelden dat zowel de Koninklijke Schouwburg in Den Haag als ook Pathé Thuschinski in Amsterdam tot de klantenkring behoren. Bij deze authentieke gebouwen is het meubilair onvervangbaar en daardoor weer in originele staat hersteld. Niet alleen klassieke en antieke theater- of loungestoelen zijn interessant voor herstoffering. Schuimvullingen kunnen worden vervangen en eventueel aangepast naar een beter zitcomfort. Rompen en onderstellen worden opnieuw gespoten en de stoffering kan voldoen aan de hoogste eisen voor slijtvastheid en brandveiligheid, zonder oog te verliezen voor de uitstraling.

Particulieren

Voor de particuliere markt zijn wij ook graag de leverancier als het gaat om het herstofferen en renoveren van meubilair. Van eenvoudige eetkamerstoelen tot gecapitonneerde Chesterfields en van meubelhoezen en kussens tot designmeubilair. Onze riante showroom biedt een zeer brede collectie meubelstoffen. Hierbij kan worden gedacht aan leder, kunstleder, in dessin geweven stoffen van wol, katoen en polyester. De medewerkers staan u graag te woord en kunnen vakkundig toelichting geven op de toe te passen stoffen en mogelijkheden. 


Stofferingstechnieken

Stofferingstechnieken


Stoffering met unieke print

Stoffering met unieke print


Comfortabele stoffering

Comfortabele stoffering