Wie zijn we

Specialist in maatwerk stoffering!

Busschers Interieur Stoffering is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van meubelstoffering. De laatste jaren heeft het bedrijf zich voornamelijk toegelegd op maatwerk meubelstoffering voor architecten  en interieurbouwbedrijven en is daarin succesvol. Voor moderne stoffering van designmeubelen en wandstoffering in unieke patronen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook klassieke technieken zoals capitonneren en koppelen met verwerking van authentieke materialen zijn aan ons toevertrouwd.

Ons team is in staat om zowel kleine als grote projecten in eigen werkplaats te realiseren. Wij schakelen snel, hebben korte communicatielijnen en zijn in staat snel te leveren.

Onze showroom is uniek en herbergt ruim 500 stalenboeken met betrekking tot stof, leer en kunstleer. Wij kunnen u voorbeelden tonen van diverse comfortniveaus van zitbanken en type stiknaden. Vooraf kan worden bepaald welk type en kwaliteit schuim gewenst is. Daarnaast hebben wij stoffen in huis die speciaal geschikt zijn voor akoestische toepassingen en gebruik in de woon-zorgsector. Deze stoffen zijn veelal waterdicht en anti-bacterieel.

Busschers interieur stoffering is dealer van onder andere: De Ploeg, Gabriël, Danish Art Weaving, Camira, Kvadrat, Chivasso, Keymer, Verotex, Switch, Lancier, Jab, Romo, Christian Fischbacher, Sanderson, Vescom, Stamskin, Skai, Vyva Fabrics, Aristide, Panaz, Saum & Viebahn, Mercis, Höpke, Fine, Collezione Cesaro, Reynaldo.  En de leermerken: Ohmann, Hulshof, Boxmark, Elmo, Van Leeuwen, Spinneybeck, Moore & Giles, Penelopeoggi.

Graag gaan onze adviseurs met u in gesprek om de stoffeertechnische mogelijkheden te bespreken. 

Voor particuliere stoffering/herstoffering en een bezoek aan onze showroom dient u een afspraak te maken met onze receptioniste/telefoniste op 074-2421199. De showroom is geopend op maandag van 08.00 tot 12.00 uur. 

Busschers Interieur Stoffering is onderdeel van Brok Holding. Hieronder valt tevens het bedrijf Brok Interieurbouw B.V.


Bedrijfspand

Bedrijfspand


Showroom

Showroom


Stofferingstechnieken

Stofferingstechnieken