Wat doen we?

Specialist in maatwerk stoffering!

Busschers Interieur Stoffering is al ruim 40 jaar specialist op het gebied van meubelstoffering. De laatste jaren heeft het bedrijf zich voornamelijk toegelegd op maatwerk meubelstoffering voor architecten en interieurbouwbedrijven en zijn daarin succesvol. Voor moderne stoffering van designmeubelen en wandstoffering in unieke patronen bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook klassieke technieken als capitonneren en koppelen met verwerking van authentieke materialen zijn aan ons toevertrouwd.

Naast de zakelijke markt zijn wij ook actief in de particuliere markt. Hierbij kunt u denken aan het herstofferen van bestaande fauteuils, stoelen, zitelementen van de caravan of boot, maar ook bedachterwand of de wieg. Al deze elementen voorzien wij graag van nieuwe stoffering zodat ze weer jaren met plezier kunnen worden gebruikt. 

Bedrijfsprocessen

Onze bedrijfsmatige processen zijn zeer efficiënt ingericht zodat ze optimaal op elkaar aansluiten. Het stofferen gebeurd in verschillende fases en elke afdeling en medewerker heeft zijn eigen specialisme. Het demonteren van de onderdelen, verwijderen van de stof en bijbehorende vullingen, stikken van de nieuwe hoezen en assembleren van de nieuwe vulling en hoezen kan Busschers onder hoge tijdsdruk uitvoeren.  

Al deze processen voeren wij in eigen werkplaats uit, daardoor kunnen ook grotere hoeveelheden met een snelle doorloop worden gerealiseerd. En kunnen wij er voor zorgdragen dat onze kwalitatieve stoffering een constant niveau heeft. 

 


Naai-atelier

Naai-atelier


Patroon knippen

Patroon knippen


Schuim spuiterij

Schuim spuiterij