Bedrijfsprofiel

Busschers Interieur Stoffering

Busschers Interieur Stoffering beschikt over veel expertise en ervaring op het gebied van meubelstoffering en maatwerk stoffering voor architecten en interieurbouwers. Ons team van 15 professionals is in staat om zowel kleine als grote projecten in eigen werkplaats te realiseren. Wij schakelen snel, hebben korte lijnen en zijn in staat snel te leveren. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor een optimaal resultaat werken we graag nauw samen met de opdrachtgever.

De showroom is uniek en herbergt ruim 500 stalenboeken met betrekking tot stof, leer en kunstleer. Wij kunnen u voorbeelden tonen van diverse comfortniveaus van zitbanken en type stiknaden. Vooraf kan worden bepaald welk type en kwaliteit schuim gewenst is. Daarnaast hebben wij stoffen in huis die speciaal geschikt zijn voor akoestische toepassingen en gebruik in de woon-zorgsector. Deze stoffen zijn veelal waterdicht en anti-bacterieel.

Busschers Interieur Stoffering is dealer van onder andere: De Ploeg, Gabriël, Danish Art Weaving, Camira, Kvadrat, Chivasso, Keymer, Verotex, Switch, Lancier, Jab, Romo, Christian Fischbacher, Sanderson, Vescom, Stamskin, Skai, Vyva Fabrics, Aristide, Panaz, Saum & Viebahn, Mercis, Höpke, Fine, Collezione Cesaro, Reynaldo.  En de leermerken: Ohmann, Hulshof, Boxmark, Elmo, Van Leeuwen, Spinneybeck, Moore & Giles, Penelopeoggi.

Graag gaan onze adviseurs met u in gesprek om de stoffeertechnische mogelijkheden te bespreken. 

Voor particuliere stoffering/herstoffering en een bezoek aan onze showroom dient u een afspraak te maken met onze receptioniste/telefoniste op 074-2421199. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.00 uur. 

Busschers Interieur Stoffering is onderdeel van Brok Holding. Hieronder valt tevens Brok Interieurbouw B.V.


Bedrijfspand

Bedrijfspand


Showroom

Showroom


Stofferingstechnieken

Stofferingstechnieken